Χαιρετώ την παρέα. Τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και περισσότερους να μιλάνε για ξένες στοιχηματικές και άρχισα να αναρωτιέμαι αν όντως διαφέρουν τόσο πολύ από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Πριν μερικούς μήνες δοκίμασα μία για λίγες μέρες, αλλά δεν συνέχισα γιατί μου φάνηκαν διαφορετικά αρκετά πράγματα και δεν είχα χρόνο να τα ψάξω. Τώρα που έχω περισσότερο χρόνο, διάβαζα διάφορα και έπεσα πάνω και στο ξένες στοιχηματικές εταιρείες όπου βρήκα μερικές γενικές πληροφορίες που μου έλυσαν κάποιες απορίες. Εσείς που έχετε περισσότερη εμπειρία, θεωρείτε ότι υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές ή μετά από λίγο όλα μοιάζουν ίδια;
7 Views
.jpg)

Εγώ δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά μου αρέσει να διαβάζω τέτοιες συζητήσεις γιατί βλέπεις πόσο διαφορετικά βιώνει ο καθένας την ίδια κατάσταση. Μου έχει συμβεί με άλλες online υπηρεσίες να πιστεύω αρχικά ότι είναι πολύπλοκες και μετά από λίγο να τις χρησιμοποιώ χωρίς δεύτερη σκέψη. Ίσως τελικά ο παράγοντας της συνήθειας να παίζει μεγαλύτερο ρόλο απ’ όσο νομίζουμε όταν δοκιμάζουμε κάτι καινούριο.